Corona nieuws (laatste update)

Update 15 juni 2020: Corona routekaart

Omdat het coronavirus inmiddels tot steeds minder besmettingen en ziekenhuisopnames leidt, hebben we afgelopen weken binnen Ipse de Bruggen een aantal versoepelingen van de genomen maatregelen kunnen doorvoeren.

We moeten vervolgstappen zetten en daar werken we heel hard aan. Dat gaat voor uw gevoel wellicht niet altijd snel genoeg. Na iedere persconferentie vanuit de Rijksoverheid moeten binnen onze organisatie tal van afwegingen worden gemaakt. En dat is een enorme worsteling. Op dit moment hebben al onze cliënten maatwerk nodig.

Nu we maatregelen versoepelen en het steeds meer maatwerk betreft, helpt een totaaloverzicht die een algemeen beeld geeft van de stappen die we zetten.

Het totaaloverzicht met daarin de stappen hebben we verwerkt in een Corona routekaart. 

Ouder(s) en/of verwanten hebben deze middels een nieuwsbrief ontvangen.

-> Bekijk hier de Corona routekaart

 

De stappen zetten we met de nodige voorzichtigheid. Enerzijds om goed te kunnen monitoren als onverhoopt een besmetting wordt geconstateerd na het maken van een stap, anderzijds om ook terug te kunnen schakelen als binnen onze organisatie of landelijk het aantal besmettingen met het coronavirus toch weer toeneemt



Ga terug