Kortdurend verblijf

Vanaf 1 juni kunnen cliënten tot 18 jaar die thuis wonen, weer bij Ipse de Bruggen gebruik maken van kortdurend verblijf. Ook de zaterdagopvang voor kinderen tot 18 jaar is per 1 juni weer van start gegaan. Vanaf 1 juli zijn ook de cliënten ouder dan 18 jaar weer welkom op de kortdurend verblijflocaties.

Lees hier de richtlijnen voor als een kind verkouden is.

Nieuwe richtlijnen per 1 juli
Voor de veiligheid van de kinderen en medewerkers, gelden er andere richtlijnen dan normaal. We vragen u vriendelijk om deze regels goed door te nemen en ze in acht te nemen.

Lees hier welke regels we hanteren per 1 juli.  

Hoe borgen we veiligheid bij het open gaan?
Een projectteam heeft op basis van informatie van het RIVM en de VGN een algemene richtlijn voor Ipse de Bruggen ontwikkeld voor de heropening.  Hierin staat beschreven onder welke voorwaarden en met welke maatregelen de locaties weer veilig zorg kunnen bieden.

Op hoofdlijnen vertelt de richtlijn dat we werken met de reguliere groepsgrootte voor kinderen en aangepaste groepsgrootte voor volwassenen, welke persoonlijke hygiënemaatregelen we hanteren, hoe we omgaan met de schoonmaak van ruimtes en speelgoed/gebruiksvoorwerpen, hoe het gaat met brengen/halen.

 

Ga terug