Flyers in begrijpelijke taal

Speciaal voor cliënten heeft Ipse de Bruggen flyers gemaakt waarin informatie over corona en maatregelen die daarmee te maken hebben, duidelijk staat uitgelegd

 

 • Flyer 'Afspraken over bezoek'

  Er zijn nieuwe regels als het gaat om bezoek. Sommige locaties/cliënten mogen weer bezoek ontvangen.
  Afspraken over bezoek: volwassenenzorg, groepsniveau (vanaf 18 mei 2020)
  Afspraken over bezoek: Kind & Jeugd (vanaf 11 mei 2020)
  Afspraken over bezoek: geen bezoek

 • Flyer 'Testen of je corona hebt'

  Wanneer de huisarts denkt dat jij corona hebt, wordt er getest of je corona hebt. In deze flyer wordt uitgelegd hoe het testen precies gaat.  
  Bekijk hier de flyer

 • Flyer 'Geen bezoek'

  Er zijn nu nieuwe regels als het gaat om bezoek. Je mag geen bezoek ontvangen. Hiermee voorkomen we zoveel mogelijk de kans op besmetting van corona. 
  Bekijk hier de flyer

 • Flyer 'Beschermende kleding'

  Als je corona hebt of er wordt gedacht dat je corona hebt, zijn er regels voor mensen die bij je komen, je helpen of je verzorgen. In deze flyer leggen we je uit hoe iemand er uit kan zien die je komt verzorgen of helpen.
  Bekijk hier de flyer

 • Flyer 'Wat als je corona-klachten hebt'

  In deze folder lees je informatie over wat als je corona-klachten hebt en wat je dan moet doen. Er zijn regels voor mensen met corona-klachten. Het is belangrijk dat je die regels opvolgt. Anders worden andere mensen ook ziek. Deze folder geeft uitleg wat de regels zijn.
  Bekijk hier de flyer

 • Flyer 'Je huis schoonmaken - bij corona-klachten'

  Er zijn regels voor mensen met corona-klachten. Het is belangrijk dat je die regels opvolgt. Anders worden andere mensen ook ziek. Hoe maak je nu je huis schoon als je corona-klachten hebt? Dat staat in deze flyer duidelijk uitgelegd.
  Bekijk hier de flyer

 • Flyer 'Hoe voorkom je besmetting'

  Je kan meehelpen om de besmetting van corona zoveel mogelijk te voorkomen. Niezen en hoesten doe je bijvoorbeeld in je elleboog. Je geeft de ander geen hand. Ook was je vaak je handen. Alle tips staan in deze flyer.
  Bekijk hier de flyer

 • Flyer 'Hoe was je goed je handen'

  Het is belangrijk dat je je goed je handen wast. Maar hoe dat je dat nou precies? In deze flyer vind je stap voor stap dit uitgelegd.
  Bekijk hier de flyer

 • Flyer 'Algemene informatie over corona' 

  In de folder vind jij onder ander informatie over wat is corona, welke speciale regels gelden er nu, hoe kun je corona krijgen en wat merk je als je corona hebt.
  Bekijk hier de flyer

 

Ga terug naar overzicht