Boodschap van raad van bestuur van Ipse de Bruggen

De raad van bestuur van Ipse de Bruggen houdt je door middel van video op de hoogte van de stand van zaken binnen Ipse de Bruggen

 • Update: 5 juli 2022
  Voorzitter raad van bestuur Jan van Hoek informeert u via de videoboodschap hieronder in hoofdlijnen over hoe Ipse de Bruggen zich voorbereid op een eventuele uitbraak van COVID-19. Ook de strategiedagen die in verschillende regio’s georganiseerd zijn worden kort besproken in deze video.
   

 • Update 20-12-2021
  In onderstaande videoboodschap lichten Jan en Andrea toe wat de actuele stand van zaken is binnen Ipse de Bruggen en welke maatregel we nemen bovenop het door demissionair premier Rutte aangekondigde pakket. • Update 10-11-2021
  De coronabesmettingscijfers lopen landelijk weer op. Helaas is dat binnen Ipse de Bruggen niet anders. In onderstaande video vertellen Jan van Hoek en Andrea van Steensel (Raad van Bestuur) je over de huidige stand van zaken en welke maatregelen we nemen om de besmettingen zoveel mogelijk buiten de deur te houden. 


 

 • Update 21-04-2021
  In deze nieuwe videoboodschap vertelt Andrea van Steensel onder andere hoe het staat met de besmettingen en het vaccineren. Ook gaat ze kort in op de pilot dagbesteding en de versoepelingen die in de persconferentie van 20 april zijn aangekondigd.  
 • Update 16-03-2021

  In dezevideoboodschap vertellen Jan van Hoek en Andrea van Steensel over de positieve trend die we zien in de besmettingscijfers, over het verloop van het vaccineren en de voorbereidingen die we treffen voor enerzijds een mogelijke derde golf en anderzijds voor versoepelingen. 

 • Update 25- 01-2021

  In deze videoboodschap van Jan en Andrea wordt de huidige stand van zaken rondom corona toegelicht. Verder komen onder andere het vaccineren, de avondklok en de bezoekregeling aan bod.


Ga terug naar overzicht